UNG KATOLIKK I HVERDAGEN

- SØKEN ETTER KRISTI NÆRVEÆR -

hva er ung katolikk i hverdagen?

Katolikk i hverdagen – Søken etter Kristi nærvær er en podcast under St.Augustins bekjennelser

I et sekulært og moderne samfunn som vi lever idag, står ikke nødvendigvis religion først i agendaen til de fleste. I en tid der vi kan være opptatt med å oppnå suksess gjennom det materialistiske og ønsker å fylle våre timeplaner med alt og ingenting, står plutselig troen ikke like sterkt.

Mange er kanskje oppdratt med troen, men velger å la den være til side når man blir eldre og tar steget mot voksen verden. 

Gjennom samtaler med forskjellige personer ønsker jeg å lære hvordan personer tar tak i den katolske troen sin og hvordan de blander den inn og lever den ut i sine hektiske hverdager. Med tips og erfaringer håper jeg at podcasten kan være til næring og styrking av den katolske tro. 

Den katolske tro er universiell, og gjennom dåpen blir vi alle forent til en felles familie og Kirke, men i en hektisk og tidskrevende hverdag kan man ofte glemme det offeret som Kristus gjorde på korset. Troen er ikke noe man kan sidestille, men det er noe man lever i harmoni med og bruker i sin hverdag. 

For søken etter Kristi nærvær i en hektisk hverdag, hvordan er det å være katolikk?

Dette er Ung katolikk i hverdagen – Søken etter Kristi nærver